İşaretler varılacak hedefleri olan içindir.... ayrica Bill James der ki: "Expect problems and eat them for breakfast!" :D

18 Aralık 2010

-cirkin erkek yoktur, fakir erkek vardir-

Vallahi bu sacmaligi kim uydurduysa onu tebrik etmek lazim... midesi pek saglammi$...

Hayir benim kizdigim, her bayani ayni kefeye koymalari. Elbette vardir cüzdana, sigortaya, eve arabaya bakanlar.. bunun erkegi de vardir kesin!

Fakat eminim, cogu bayan daha cok kar$isindaki adami gercekten sevip sevmedigine, onun tarafindan sevilip sevilmedigine bakiyordur...
benim tanidiklarimin ve cevremdekilerin yüksekte, daha fazlasinda gözü yok... hepsinin meslegi var, birakin bir erkege muhtac olmayi, ailelerine dahi bakanlar, destek olanlar var...

Birakin parayi, hatir gönül icin dahi olsa insan sevmedigine tahammül edemiyor, sohbeti bile katlanilmaz oluyor... Bir de tutup evlenecek mi?! YOK DEVE!

Böyle $eyleri uyduranlar, elindekinin degerini bilmeyip kaybeden, sonra da "aha ba$kasini buldu, kesin herifte para ganidir" diyenlerdir bence.. Mundar diyecek ya.. Sonucta namussuzlukla sucluyorlar bütün kadinlari... ayip, günahtir!

Hic kendini satan erkek görmedik, duymadik sanki- ganice var :D

Bir de öyle bir millet ki, harbiden otobüse normal binip, indiginde a$k acisi ceken salaklar var...dogru düzgün tartmadan, tanimadan etmeden - ucuza - kalbini kaptirirsan olacagi o!

Tamam, yok mu sadece paraya tapan kadinlar? Vardir.. ama teori özünde sacmadir ve zaten kendini satan kadina kanan enayilerde bolca vardir, hepsi o yani. Iki silikona, topuklu ayakkabilara, alli süslü pullara, bi tutam sari saca, iki ton badana boyaya kanarsan, yani zaten komple sahte olan birinden etkilenirsen, anca o kadarini bulursun! Ne bekliyordun ki?!

Asaleti, kaliteyi anlamayan adama da anca öyle hatun yara$ir.. samanlik seyran olur..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

de bakalim...