İşaretler varılacak hedefleri olan içindir.... ayrica Bill James der ki: "Expect problems and eat them for breakfast!" :D

4 Aralık 2005

TR de spor bu kadar olur

daha iki saniye önce televizyonun yanindan gecerken baki$larim ekrana takildi. babalarina sarilmi$ aglayan iki farkli cocuklari gösterdiler. babalari kafalarini korumaya cali$iyorlardi.sava$ alanina benziyordu etraf resmen. bir dekor eksik harbiden.
etraftaki insanlar sandalye, pet $i$e, Allah ne verdiye i$te, birbirilerine firlatiyorlardi. kavga-dövü$, agza alinmaz küfürler, iti$-kaki$ falan....
meger futbol maci izlemeye gitmi$ bu sporseverler. ve mac daha ba$lamadan birbirilerine girmi$ler.

Türk insani sporu öldüresiye seviyor belli...

birde kendi insanini sevse...

3 yorum:

  1. türkler her yaptıkları işi ellerine yüzlerine bulaştırdıkları gibi futboluda bulaştırdılar.. Kendi adıma şaşırmadım..

    YanıtlaSil
  2. Sayın Oyuncu

    Genelde neden türklerde daha fazla çıkıyor bu tür olaylar? En son Türkiye- İsviçre maçında çıkan olayları hepimiz gördük. Hangi milli takım, futbol maçı yaptığı diğer milli takım oyuncularını maç sonunda soyunma odasına kadar kovaladı?..Hangi antranör rakip takım futbolcusuna çelme taktı? Bu türkler hala kendilerini savaşta mı zannediyorlar nedir?..Böyle bi davranış hangi düşünceyle yapılır acaba? ben bi anlam veremedim. Bu türklere futbolun bi spor oyunu olduğunu fair play diye bi olgunun olduğunu anlatmak lazım herhalde. Hoş onuda anlıyacaklarını pek sanmıyorum ya... Bu konu hakkında bi açıklaması olan varsa yada mantıklı bi gereçke gösterecek anlatırsa sevinirim?..

    YanıtlaSil

de bakalim...