İşaretler varılacak hedefleri olan içindir.... ayrica Bill James der ki: "Expect problems and eat them for breakfast!" :D

17 Kasım 2005

depresif misin sen? yoo $apsigi yim ; )

Worapsov Adigey!
Hlepaklar anlamasada olur...kavonoz dünya! dibine vurmazsam!!! hehehehehe! ; )

5 yorum:

  1. kanki sen zaten şapsıh doğmakla hayata 1-0 yenik başlamışsın insan şapsıh olduğunu düşündükçe zaten depresyona girer yani üzülerek söylüyorum ama sen umutsuz vakasın :o))

    YanıtlaSil
  2. kanki şapsıhların için yazılabilecek en iyi yorum budur :o))) şapsıhtan olsa evliya sokmayacaksın kapıya demişler :o)))

    YanıtlaSil
  3. kankijim...iyisin, ho$sun, janimsin. kankijimsin! senin icin ölüme bile giderim, öyle bir jan dostumsun sen...ama lakin bir kusurun var! kaberdey sin hemde abaza kaberdey kari$imi... benim bi depresifligim var Allah´tan...senin kaberdeyligine cagre yok ama :P hihihih!!!

    YanıtlaSil
  4. allahtan kankin kabardeyde ordan yırtıyorsun yoksa yanmıştın falla bu şapsıhlık başa bela :o) ne kadar şansızsın kanki yaa üzülüyorum senin için doğuştan şapsuh olmuşsun sen en iyisi bi iyilik yap kendinede aç camıda atla aşağıda bu şapsıhlıktan anca bu şekilde kurtulursun :o)) ne diyeyim kanki ya Allah kurtarsın... :o))

    YanıtlaSil
  5. ben: kankijim gidiyorum..

    kankim: nereye gidiyon kanki? jamdan mi atliycan yoksa :))dgldglslf...muhahahaha...

    ben: yok iki rekat $ükür namazi kilmaya annemden kaberdey dogmadigim icin!
    dgldglsgl :PPPPPPPP
    hihihihihi!

    kankiii en son gülen hep sen oljan cünkü kaberdeysin en gec sen anliyon yaaaa :PPPP

    YanıtlaSil

de bakalim...