İşaretler varılacak hedefleri olan içindir.... ayrica Bill James der ki: "Expect problems and eat them for breakfast!" :D

3 Ocak 2010

Ba$larim $arap canaginiza!

Sinirlerim iyice gerildi! Sacma sapan iki üc laf ve insanin sözleriyle dolduru$a gelip biz cerkeslere "PKK" liymi$iz gibi muamele yapmayin Allaha$kina! Bunca yildir böyle bir$ey yoktu da $imdi mi "öcü" olduk?! 
Kurtarmaya yardim ettigimiz ülkeyi biz niye, neden parcalamaya cali$alim?! A$iri nasyonalist zihniyetten biraz uzakla$in artik! SACMALAMAYI KESIN! 

Benim anneannemin babasi 25 sene bu ülkenin iyiligi ve rahatligi icin sava$ti! Babamin büyükbabasi süvarilik yapti o cok kollayipta sevdiginiz "ülkeniz" icin! 

Madem o kadar kötüydük - ATATÜRK NEDEN KALPAK TAKTI?!

2 yorum:

  1. Bu konularla oncedende karsilastik karsilasmayada devam edecegiz eminin bu sekilde dusunenler Tarih bilmezler biliyorsa Turkiye'yi sevmeyen karisiklik isteyendir yok bu da degilse boynundan yukarisini verimli kullanamayan zavalli bir insandir.

    Peki bize bu durumda ne duser?

    Birinci ornek kisilikle karsilasirsak birazcik tarihten bahsedip urkutmeden cahilligin kendisini dusurdugu durumu fark ettirmek,

    Ikinci kisilikle karsilasirsak sadece gulup gecebiliriz cunku onlar durust degildirler,

    Ucuncu kisilikte ise hic muhatap bile almadan hayata devam diyoruz!!!

    Sozumu bir Cerkes Atasozu ile bitireyim;

    Akli olmayan fakirdir!

    YanıtlaSil

de bakalim...