İşaretler varılacak hedefleri olan içindir.... ayrica Bill James der ki: "Expect problems and eat them for breakfast!" :D

10 Ocak 2007

Kankimin özel istegi üzerine... :))) $$ asker fotosu istiyom ona göre :P











































































Ders cali$tigimin kaniti kanki.. :)

































4 yorum:

  1. Dünyalar güzeli kankin resimler için teşekkürler hepsi birbirinden güzel. Yine fotomodellik işinde iddialı olduğunu göstermişin :o)Damarlarında bulunan Asil Cerkes kanı resimlerde kendini göstermiş hepsi birbirinden asil :o)

    YanıtlaSil
  2. Benim dünyalar güseli kankim nerelerde yahu ? sınavlar ne alemde ? sınavı boşver hayat ne alemde? blogundan takip ettiğim kadarıyla yoğun bir çalışma temposuna girmişssin. Ne diyim gözlerim yaşardı falla.. Ama seni bünye böyle ders çalışmaya alışık değil dokunmasın bünyene :o) ama sen çalış kankine uyma sakın biliyorsun ben 2 yıllık okulu 4 sene zor bitirdim :o)) hazır kankinde yok bak. " kanki ya 1 saatliğine nete gel" deyip sabahlara kadar seni esir alacak kankinde yok :o) bu arada ne kadar yoğun olursan ol arada bi hayal kurmayı ihmal etme.. bende burada deniyorum ama son zamanlarda kurduğum tek hayal askerliğin kısalması :o) Kendine çok iyi bak kanki.Allaha emanet ol..Asker Kankin..

    28.01.2007
    PAZAR
    Narlıdere/İZMİR

    YanıtlaSil
  3. beni candan usandırdı cefâdan yâr usanmaz mı
    felekler yandı âhımdan murâdım şem'i yanmaz mı
    kamu bîmârına cânân deva-yı derd eder ihsan
    niçün kılmaz bana derman beni bîmar sanmaz mı

    YanıtlaSil
  4. Selam adaşım:) ne zamandır girmiyordum bloga.Girince seni de ziyaret edemenden geçemedim. Resimlerin süper,maşşallah diiim:)

    YanıtlaSil

de bakalim...